Film

Je kunt mij inhuren als regisseur, cameraman of voor de combinatie van beide voor een filmproject, denk daarbij aan een (korte) speelfilm, een videoclip, documentaire, commercial of promotie film.

 

Door mijn jaren lange ervaring op allerlei gebieden van de het filmspectrum ben ik zeer breed inzetbaar en van vrijwel alle markten thuis.

Ik ben allround filmmaker dus naast dat ik regisseur en cameraman ben kun je dus ook op conceptueel vlak, ontwerp en ontwikkeling bij mij terecht en denk ik graag met je mee en komen wij altijd tot een passend resultaat dat volledig naar tevredenheid zal zijn.

En de montage doe ik ook zelf dus vanaf het allereerste idee tot aan de eindmontage kunt u bij Arno Bruins Productions terecht.

 

Wilt u meer informatie neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.


filmmaker

Door mijn opleiding aan de Willem de Kooning Academie ben ik een gediplomeerd filmmaker.

Mijn ervaring komt uit werken bij diverse omroepen, productiemaatschappijen en televisieprogramma's.

 

U kunt me inhuren als regisseur, cameraman of voor de combinatie van beide. Bedrijfsfilms

Wilt u graag u bedrijf of een van u producten in de picture zetten? Dan kan een bedrijfsfilm daar hele goede tool voor zijn. Met bewegende beelden kun je een goed samenhangend verhaal vertellen en zo u klanten op een duidelijke manier laten zien wie u bent en/of wat u te bieden heeft.

 

Bedrijfsfilms kunnen dus gebruikt worden voor commercieel evenals voor educatieve doeleinde.motorrace

Al van kinds af aan heb ik een grote passie voor de racesport. En sinds mijn opleiding als filmmaker op de kunstacademie ben ik mijn 2 grootste passies met elkaar gaan combineren. De motorrace en mooie beelden maken.

 

Al ruim 20 jaar film ik raceverslagen voor diverse coureurs en raceteams. 

Dit niet alleen op het TT circuit van Assen maar ook op verschillende circuits binnen Europa.

Door mijn kennis en passie ken ik de circuits op mijn duimpje en weet op die manier de mooiste shots te maken.

 

Ook voor jou en jouw team verzorg ik professioneel en met veel passie voor de racesport film-raceverslagen. Deze kunnen gebruikt worden als mooie compilatie van een race en als promotiefilm. Ook kunnen de beelden gebruikt worden voor beeldanalyse en zo ook zeer nuttig ingezet worden voor een coureur om nog beter zijn weg te vinden op het circuit.

 

Door kennis en professionaliteit wordt van elke film een dynamisch, creatief, persoonlijk en eigentijds geheel gemaakt. Zijn er specifieke wensen dan kunnen die besproken worden, denk daarbij aan toevoeging van muziek, foto’s, logo en eventueel reclame voor sponsoren.

 

Klik voor voor voorbeelden hier.trouwreportages

Ook voor Trouwsreportages bent u bij Arno Bruins Productions aan het goede adres.

 

Jullie trouwdag is de mooiste dag van je leven. Een dag om nooit te vergeten.

Met een film wordt het een blijvende herinnering waar je na die mooie dag nog vaak op je gemak alle gebeurtenissen nog eens rustig kunt bekijken.

 

Professioneel en onopgemerkt maak ik met mijn jarenlange ervaring de mooiste shots. Ik maak jullie film op maat zoals jullie hem het liefst willen.

Ook verwerking van muziek, foto's en teksten is mogelijk.

 

Klik voor voor voorbeelden hier.Persoonlijke benadering is voor mij heel belangrijk. Daarom vind ik het fijn om vooraf een goed oriënterend gesprek te hebben over welke wensen er zijn. Ook tijdens het uitwerken van de opdracht is er regelmatig contact om samen tot een goed eindresultaat te komen.

 

Omdat er zoveel mogelijk is kunt u via onderstaand formulier een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.