Over mij

Al van jongs af aan ben ik heel creatief en heb daarom aan het St. Lucas College te Boxtel de opleiding Reclame, Presentatie en Communicatie gedaan.

Daar is voor mij de liefde voor beeld ontstaan en ben ik door opdrachten op school erg geïnspireerd geraakt om verder te gaan met film en fotografie.

Door diverse stages kwam ik er achter dat ik het liefst cameraman en/of regisseur wilde worden.

 

Om dat te bereiken, mijn kennis uit te breiden en mijn creativiteit volop te benutten heb ik aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam de opleiding Audio Visuele Vormgeving gevolgd waar ik in 2005 afstudeerde als Audio Visuel Ontwerper.

Voor een van de opdrachten op de academie heb ik een portret documentaire gemaakt over een coureur uit het ONK. Tijdens deze opdracht heb ik mijn 2 grootste passies met elkaar kunnen combineren, filmen en de motorrace.

 

Deze documentaire heeft er voor gezorgd dat ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel kennis, professionaliteit en passie raceverslagen maak.

 

Naast het filmen heb ik een specialisme ontwikkeld als product fotograaf bij diverse bedrijven. Denk daarbij aan foto's voor in een webshop of product foto's voor andere doeleinde, bijvoorbeeld als handleiding.

 

En ook vind ik het heerlijk om de natuur in te trekken en natuurfoto's te maken. Het mooie hiervan is dat bij natuur fotografie er heel veel elementen zijn die je niet kunt beïnvloeden, maar wel kunt benutten. Denk bijvoorbeeld aan het weer, het licht en het jaargetijde. Ik vind het dan ook heel fijn om zo met mijn creativiteit te kunnen spelen.

 

Mijn creativiteit gebruik ik ook in mijn schilderkunst. Ik ben autonoom kunstenaar en maak vooral abstract, kleurrijk werk.

 

Arno